Karácsonyi nyelvtanulási kedvezmények

A karácsonyi őrületben mindenki leáraz, mindenki a legjobb arcát mutatja, mindenki el akar adni, mindenki rá akar tukmálni mindenkire egy csomó olyan dolgot, amire annak jó eséllyel semmi szüksége nincsen.

Egy dologba azonban mindig megéri befektetni: a tudásba – ezért körbenéztem, hogy mik azok a dolgok a nyelvtanulási piacon, ahol leárazások vannak és valóban minőségi termékek, amikre megéri áldozni.

Először nyelvenként szét akartam válogatni, de igazából nem olyan hosszú a lista, valamint egy csomó ajánlat nyelvtől független. Ha nincs kedved egy újabb borotválkozó készletet venni a párodnak, esetleg a életed szerelme már testápoló túladagolásban szenved, akkor ajándékozhatsz neki tudást is. Íme, amiket találtam:

Leich Deutsh Lernen – 50%-os kedvezmény. Akik olvassák az Öt év – öt nyelvet, azok tudják, hogy odáig vagyok a sztori alapú tanításért, az LDL pedig pontosan ilyen. Lucas Kern, az LDL megalkotója eddig is kedvezményben részesítette az Öt év – öt nyelv olvasóit, azonban a karácsonyra való tekintettel még 10%-al olcsóbb lett a hanganyag – jelenleg 49 Eurót kóstál a dolog.

A Leicht Deutsch Lernenről itt olvashatod az elemzést, a terméket pedig itt tudod megvásárolni kedvezményes áron (csak december 24-ig érvényes).

Külföldi karriertervező – Petra, a Nők Külföldön expat szakértője és pszichológusának speciális tréningje, amelynek segítségével tudatosan tervezheted meg a külföldi karrieredet. A karácsonyi kedvezményt erre találod.

Pod101 – a Pod101 leckék  mindig is nagy kedvenceim voltak (a németnél, spanyolnál, kínainál és orosznál is), mert jól felépítettek, rengeteg extra anyag van hozzájuk, nagyon jó eszközöket adnak az ember kezébe és főleg mert ingyenes.

A fizetős részéből (több lecke, több eszköz, letölthető anyagok, stb. – ideális, ha az ember hosszú távra tervez) minden nap más akció lesz, egészen karácsonyig. Érdemes visszanézni minden nap, mert akár fél áron is meg lehet csípni egy csomó mindent. A németet itt, a spanyolt itt, az oroszt itt, a kínait itt, az olaszt pedig itt találod.

Unlimited Spanish – Ahogy a németnél az Leicht Deutsch Lernen, úgy spanyolnál az Unlimited Spanish is a sztori alapú tanulásról szól. A leckéket külön megvéve $148 dollárba kerül a cucc, egyben viszont $97. Az Unlimited Spanishról itt olvashatsz értékelőt, a terméket pedig itt tudod megvásárolni.

Verbling – Aki beszélni akar egy új nyelven, annak gyakorolnia kell azt – könyvből nem lehet megtanulni. Erre a Verbling az egyik legjobb módszer, ahol véletlenszerű emberekkel dumálgathatsz kötetetlenül pár percet, de akár tematikus órákra is beülhetsz – természetesen az egész online zajlik. A HAPPYHOLIDAYS promóciós kóddal december 25-ig mindenből 20% kedvezmény jár.

A Pimsleur módszer rengeteget segített anno még a spanyol alapjainak az elsajátításában, most a srácok 30% kedvezményt adnak rá – ami amúgy meglehetősen borsos dolog. Vagyis inkább arcpirítóan drága, így nem hiszem, hogy bárki is beruházna, de mivel akció, ezért gondoltam kiteszem ide, ártani nem árthat.

Gyakorlatilag minden nagyobb nyelvből létezik Pimsleur anyag. Nem csoda, évtizedek óta fejlesztik, volt rá idejük.  Aki 2014-ben, a letölthető anyagok korában is szeretne még mindenképpen CD-kről tanulni, esetleg szeretne feltűnösködni egy drága, de látványos (és jó minőségű ajándékkal), az fáradjon erre.

Az angolnyelvtanitas.hu-val volt már az Öt év – öt nyelvnek több közös megmozdulása (pl. egy interjú is), a vezető Gabit pedig van szerencsém személyesen is ismerni. A módszerekben, látásmódban és hozzáállásban is nagyon egyetértek vele, az angoltanuló anyagai pedig mind nagyon jók. Karácsony alkalmából egy csomó mindent leáraztak, erre tudod végignyálazni a kínálatot.

Bookdepository – A könyvek varázsa 2014-ben is megmarad, erről mindenkit biztosíthatok. Ekönyvek, táblagépek, elektronikus olvasás, akármi ide vagy oda, azért egy fizikai könyvnek még mindig megvan a maga bája, illata, hangulata. Biztos nem vagyok egyedül azzal, hogy egy könyvet sokkal szívesebben olvasok, ha meg tudok fogni.

A Bookdepositorynál minden nyelven megtalál az ember minden könyvet, ami ideális karácsonyi ajándék, tekintve, hogy az egész világon ingyen szállítanak házhoz. Én már leadtam a listám a Jézuskának (Harry Potter a legkülönbözőbb nyelveken, valaki? 🙂

Az oldal tetején bökj rá az “Advanced Search” pontra, ott pedig a Language pontnál válaszd ki a legördülő menüből, hogy milyen könyvet keresel, aztán mehet is a nyálcsorgatás. Erre találod.

Duolingo – Kedvenc interaktív nyelvtanító platformom, ami eddig is ingyenes volt és örökre az is marad, de nemrég megújult az Androidos appjuk, így gondoltam beleírom a listába, mert játszva tanulni egyszerűen rettentően függővé tesz. 🙂

Végül pedig, ugye minden szentnek maga felé hajlik a keze: az oldal tetején létrehoztam a Nyelvtanulási konzultálás menüpontot, ahol azoknak szeretnék személyesen segíteni, akik valahol megakadtak a tanulásban. Ha te is így vagy vele, írj egy levelet.

Hirtelen ennyi, lehet válogatni, küldözgetni, terjeszteni! Hajrá!

Érdekel, hogyan lehet megtanulni önállóan egy nyelvet egy év alatt?
Milyen nyelvet tanulsz?
Milyen szinten vagy belőle?
Mi okozza most a legnagyobb nehézséget?
Miért tanulod a nyelvet?
Mi jellemez legjobban téged?

Keresed, hogy milyen módszerrel
tanuld meg önállóan a nyelvet?

A csodamódszerek keresgélése helyett inkább tanulj meg tanulni! Ebben segítenek a rendszerezett kurzusaim.

KATT IDE A RÉSZLETEKÉRT
Ugrás az oldal tetejére