Öt év – öt nyelv v2.0

Na, kérem. Ezt is megértük. Végre-valahára sikerült leszámolni a gyűlölt blog.hu minden mocskával, meg nem jelenő kommentjeivel, valami egészen hihetetlen gány kódhalmazával és itt most abba is hagyom, mielőtt elkapna a hév. 

Tehát, először is el szeretném mondani, hogy az elmúlt időben kapott bíztató és kedves hangvételű levelek hatására úgy éreztem, hogy illik megköszönni a projektbe vetett hitet, így némiképp saját szerverre, saját felügyelet alá hajtottam mindent. Lesz itt minden, rendszeres posztok (bevallom, a ritkább posztolás egyik oka az volt, hogy nem egyszer elszálltak a blog.hu-n szerkesztett írásaim), tippek-trükkök, beszámolók, fényképek, még talán videók is, toronyóra lánccal, masszőr lányok és természetesen ingyen sör. 

Engedtessék meg beharangozni pár dolgot, csak úgy ízelítőnek: 

  • Legalább egy poszt hetente
  •  
  • A mikro hangvételű dolgok mellett sem megyünk el, innentől Twitterezünk is, tessék követni a szerkesztőséget.

Sajna az oldal még messze nem 100%-os, pár helyen még előfordulnak angol szövegek (sajna nem sikerült még mindent magyarítanom), dehát oda se neki. 

Na, kérem. Ezt is megértük. Végre-valahára sikerült leszámolni a gyűlölt blog.hu minden mocskával, meg nem jelenő kommentjeivel, valami egészen hihetetlen gány kódhalmazával, és itt most abba is hagyom, mielőtt elkapna a hév. Ja, aki nem értené az emelkedett hangulatú beköszöntő velejét, annak csak annyit, hogy a minap az “Öt év – öt nyelv” szerkesztősége átköltözött ide a régi otevotnyelv.blog.hu oldalról.

Tehát, először is el szeretném mondani, hogy az elmúlt hónapokban kapott bíztató és kedves hangvételű levelek hatására úgy éreztem, hogy illik megköszönni a projektbe vetett hitet, így némiképp saját szerverre, saját felügyelet alá hajtottam mindent. Lesz itt minden, rendszeres posztok (bevallom, a ritkább posztolás egyik oka az volt, hogy nem egyszer elszálltak a blog.hu-n szerkesztett írásaim), tippek-trükkök, beszámolók, fényképek, még talán videók is, toronyóra lánccal, masszőr lányok és természetesen ingyen sör.

Engedtessék meg beharangozni pár dolgot, csak úgy ízelítőnek:

  • Legalább egy poszt hetente
  • Normális kommentelési lehetőség
  • Reklámmentesség (azonban a szerkesztőség fenntartja a jogot az általa favorizált dolgok publikálására)
  • Megosztható írások (Facebook, Twitter, StumbleUpon, Digg, Technorati, Email)
  • A mikro hangvételű dolgok mellett sem megyünk el, innentől Twitterezünk is, tessék követni a szerkesztőséget.
  • További fejlesztések, esetlegesen fórum, hírlevél, valamint bahamai utazási csekkek kisorsolása

Sajna az oldal még messze nem 100%-os, pár helyen még előfordulnak angol szövegek (sajna nem sikerült még mindent magyarítanom), dehát oda se neki. Itt szeretnék egy kis segítséget kérni: ha valaki még valami hibát vesz észre, vagy egyszerűen csak nem tetszik neki valami, akkor az ezen a helyen vésse már le! Előre is köszi!

Aztán nézzük tovább az újdonságokat: először is véleményem szerint sokkal szebb ez a design, ízlésesebb és nem utolsó sorban sokkal jobban átlátható. A sötét háttér miatt nem fárasztó a szemnek olvasni. Mostantól komolyan belelendülünk a dolgokba, így aki szívügyének érzi az oldal alakulását, az ne legyen rest, s terjessze az igét. Tettetek megháláltatik.

Szerencsére a teljes blog tartalmát sikerült megmenteni a blog.hu karmaiból, ám technikai okok miatt nem tudom megszüntetni a régi oldalt. Arra kérnék mindenkit, aki a régi oldalra (otevotnyelv.blog.hu) linkelt, az tolja már át az új oldalra azt (otevotnyelv.com).

Ja igen, és hogy miért .com és miért nem .hu? Erről kis hazánk csodálatos bürokratikus rendszere hosszú regéket tudna zengeni, ám maradjunk annyiban, hogy a .hu domain regisztrálása két hétbe, valamint irgalmatlan papírmunkába fájt volna. Úgyhogy lett .com. Tessék szeretni.

Ha bármi kérdés, kérés, óhaj-sóhaj van, vagy egyszerűen csak ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy sörrel jutalmazd a szerkesztőség fáradozását, akkor ne habozz billentyűzetet ragadni és ide lőni egy levelet:

balint kukac otevotnyelv pont com

A szerkesztőségi Twitterfolyam imhol érhető el: Öt év – öt nyelv Twitter

Az RSS feedre itt lehet feliratkozni: Öt év – öt nyelv RSS Feed (Figyelem, a régi feed nem él már, újra fel kell iratkozni!)

Facebookilag itt található a szerkesztőség: Öt év – öt nyelv Facebook

Most pedig irány a nyelvtanulás, és ahogy matróz berkekben mondani szokták: jó szelet!

Érdekel, hogyan lehet megtanulni önállóan egy nyelvet egy év alatt?
Milyen nyelvet tanulsz?
Milyen szinten vagy belőle?
Mi okozza most a legnagyobb nehézséget?
Miért tanulod a nyelvet?
Mi jellemez legjobban téged?

Keresed, hogy milyen módszerrel
tanuld meg önállóan a nyelvet?

A csodamódszerek keresgélése helyett inkább tanulj meg tanulni! Ebben segítenek a rendszerezett kurzusaim.

KATT IDE A RÉSZLETEKÉRT
Ugrás az oldal tetejére