Két hónap alatt magyarul – Benny Lewis interjú

Imhol egy kis videó, amit Benny barátommal készítettem a minap. Benny egy ír származású úriember, jelenleg nyolc nyelven beszél, és három hónapja él Budapesten. Az interjúban az utolsó két hónapban felszedett tudását villantja meg kicsiny hazánk gyönyörű nyelvén.

Imhol egy kis videó, amit Benny barátommal készítettem a minap. Bennyről bővebben itt olvashattok, míg az általa használt módszerekről itt (jobb oldalon katt a magyar zászlóra!). Csak így gyorsan összefoglalva annyit kell tudni róla, hogy három hónapig élt Budapesten, melyből két teljes hónapot a magyar nyelv elsajátítására áldozott. Hogy mennyire működik a módszere, arról szerintem a videó elég jó képet ad.

Ja, és befejeztük a Benny-s posztokat, mielőtt valaki azt vágná a fejemhez, hogy megalakítottam a Benny magyar rajongói klubbot. 😀 Találkozunk jövő héten!Imhol egy kis videó, amit Benny barátommal készítettem a minap. Bennyről bővebben itt olvashattok, míg az általa használt módszerekről itt (jobb oldalon katt a magyar zászlóra!). Csak így gyorsan összefoglalva annyit kell tudni róla, hogy három hónapig élt Budapesten, melyből két teljes hónapot a magyar nyelv elsajátítására áldozott. Hogy mennyire működik a módszere, arról szerintem a videó elég jó képet ad.

Találkozunk jövő héten!

Tetszett ez az írás? Osszd meg másokkal is!

Ezek is tetszeni fognak