Két hónap alatt magyarul – Benny Lewis interjú

Imhol egy kis videó, amit Benny barátommal készítettem a minap. Bennyről bővebben itt olvashattok, míg az általa használt módszerekről itt (jobb oldalon katt a magyar zászlóra!). Csak így gyorsan összefoglalva annyit kell tudni róla, hogy három hónapig élt Budapesten, melyből két teljes hónapot a magyar nyelv elsajátítására áldozott. Hogy mennyire működik a módszere, arról szerintem a videó elég jó képet ad.

Ja, és befejeztük a Benny-s posztokat, mielőtt valaki azt vágná a fejemhez, hogy megalakítottam a Benny magyar rajongói klubbot. 😀 Találkozunk jövő héten!Imhol egy kis videó, amit Benny barátommal készítettem a minap. Bennyről bővebben itt olvashattok, míg az általa használt módszerekről itt (jobb oldalon katt a magyar zászlóra!). Csak így gyorsan összefoglalva annyit kell tudni róla, hogy három hónapig élt Budapesten, melyből két teljes hónapot a magyar nyelv elsajátítására áldozott. Hogy mennyire működik a módszere, arról szerintem a videó elég jó képet ad.

Találkozunk jövő héten!


Végezetül még egy fontos dolog:

2009 óta írom a blogot. Azóta több tízezer emberrel beszéltem a nyelvtanulási nehézségeikről. A leggyakoribb, hogy valaki ért az adott nyelven, de nagyon nehezen (vagy sehogy nem) tudja használni. Gyomorgörcse van, frusztrált lesz, ha meg kell szólalnia és szégyenkezik, hogy 'ennek már jobban kellene mennie'. Ha hasonló érzéseid vannak a nyelvtanulással kapcsolatban, akkor a Szólalj meg! online kurzusom segíthet neked. Nézd meg itt a részleteket!

Ugrás az oldal tetejére