Helló, a nevem Kőrösi Bálint és a 2009-2014 közötti öt évben öt nyelvvel ismerkedtem meg és tanultam meg azokat különböző szinten (angol, német, spanyol, orosz, kínai) és azóta is folyamatosan tanulok nyelveket.

A blogot az öt év letelte után is folytatom (ezért neveztem át Öt év – öt nyelv+-ra), hogy megosszam veled a tapasztalataimat és segítsek neked könnyebben és gyorsabban nyelvet tanulni, valamint, hogy magabiztosabban tudj beszélni az általad választott nyelven, egyszóval, hogy önálló nyelvtanulóvá válj.

Mi történt 2014-ig és miért hallgass rám?

Ha pedig idáig eljutottál, akkor ezek biztosan érdekelnek majd:

Először is, hogy ki vagyok én és mit csinálok. Erről ide kattintva olvashatsz.

legfontosabb tapasztalataimról szóló összefoglaló cikkeket itt találod.

Az általad éppen tanult nyelvhez az általam is megvizsgált, leghasznosabb segédanyagokat itt találod (külön kigyűjtve pedig: angolnémetspanyoloroszkínai)

Az egyes nyelvekhez tartozó cikkeket itt találod: angolnémetspanyoloroszkínai.

Ha kíváncsi vagy az öt éves projekt rövid történetéreazt itt tudod elolvasni, a blogon megjelent összes írás archívumát pedig itt találod.

Ha kérdésed van, interjút készítenél, vagy szeretnéd, hogy előadást tartsak, itt tudsz nekem írni.

Nincs bennem semmi különös, nem vagyok guru, nem vagyok nyelvész, egyszerűen csak van némi tapasztalatom a nyelvtanulásban és célkitűzésben és szeretném, ha az én tapasztalataimat te is tudnád kamatoztatni.

Sok volt ez így egyszerre és nem tudod hogy hol kezd ezt az egész önálló nyelvtanulást?

Kezdd itt, az első lépésnél! 

Üdv,

Bálint