Spanyol podcast ajánlat

A Notes in Spanish spanyol blogról már lelkendeztünk itt egy sort, most azonban kaptam egy hírlevelet tőlük, amin erősen elgondolkodtam. Tekintve, hogy nem vagyok naív és mindig is erős szemöldökhúzogatással közelítettem meg a "soha vissza nem térő alkalmakat", meg az "egyszeri ajánlatokat", ám ezúttal elbizonytalanodtam. 

Arról már magam is meggyőződtem, hogy a podcastok minősége rettentően jó, valóban az élő beszédet oktatja, a dialógusok fokozatosan nehezednek (a hölgy beszélő spanyol nyelvtanár, tehát valamit sejt az oktatásról) – egyszóval minden rendben van vele. 

A poszt apropója ez az ajánlat. Az egész oktatóanyagot, tokkal vonóval, átiratokkal, extra anyagokkal együtt megvételezhetjük 73 euróért. Használom már egy ideje az anyag ingyenes részét (nem kapunk hozzá átiratokat – az írás/olvasás elsajátításához azonban ezek nélkülözhetetlenek) és tényleg nagyon jó. Majdnem 150 lecke, plusz az extra tartalmak – aki ezt mind megtanulja, az bátran mondhatja magáról, hogy tud spanyolul.

A probléma az, hogy jelenlegi anyagi helyzetem némi kívánni valót hagy maga után, ezért arra gondoltam, hogy ha esetleg érdekel valakit, azzal szívesen megfelezném a dolgot. Sajna csak holnapig él az egész, és csak most kaptam észbe. Ha tehát valakit érdekel a cucc, az ne habozzon írni ide. Hasta luego! 

Tetszett ez az írás? Osszd meg másokkal is!

Ezek is tetszeni fognak

Érdekel, hogyan lehet megtanulni önállóan egy nyelvet egy év alatt?
Milyen nyelvet tanulsz?
Milyen szinten vagy belőle?
Mi okozza most a legnagyobb nehézséget?
Miért tanulod a nyelvet?
Mi jellemez legjobban téged?

Keresed, hogy milyen módszerrel
tanuld meg önállóan a nyelvet?

A csodamódszerek keresgélése helyett inkább tanulj meg tanulni! Ebben segítenek a rendszerezett kurzusaim.

KATT IDE A RÉSZLETEKÉRT